Rustfri Eksperten AS ble etablert i 2002 og har i sin relativt korte eksistens etablert et solid grep innenfor bygg - og anleggsbransjen i Midt-Norge.

Vår styrke er å skreddersy løsninger for våre kunder med prefabrikasjon i eget verksted og montering på byggeplass.

Leveranser som omfatter arbeid med rustfritt stål har de senere årene vist en svært positiv utvikling og vi innehar svært god kompetanse på dette noe som alltid sikrer våre kunder god kvalitet på våre produkter.

Den største ressursen vi har i vår bedrift er våre ansatte – arbeidere i produksjon, montering og på kontoret. Alle er meget dyktige medarbeidere med lang erfaring innen stål- og byggebransjen. Vi er for tiden 27 ansatte med sertifikater innen sveising, varme arbeider, lift, kran og for diverse kjøretøy. 

Det er svært viktig for oss at våre kunder og ansatte blir godt tatt vare på og at forholdene legges til rette for optimal drift.

I November 2012 flyttet vi inn i nye verkstedlokaler i Fossegrenda og fikk dermed god plass til å anskaffe en større maskinpark som består av kantpresse, platevals, automat sag, rør og profil vals, stansestasjon, borverk og dreiebenk.

Rustfri Eksperten AS har sentral godkjenning av foretak for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven. Vi er også registrert i felles kvalifikasjonsordning for bygge-og anleggsnæringen, StartBANK. Formålet med kvalifikasjonsordningen er å bidra til at det kun benyttes seriøse aktører i bygg - og anleggsnæringen, og at aktørene dermed kan konkurrere på like vilkår.

Rustfri Eksperten AS holder på å oppdatere seg administrativt i henhold til følgende standarder: NS-EN 1090 del 1-2.